2 Temmuz 2013 Salı

PLAN BÜTÜN

Yaz Dönemi

BENELUX & PARIS

AMSTERDAM (2) - BRÜKSEL (1) - PARİS (3) - LÜKSEMBURG (1) - (KÖLN)

Sun Express Havayolları Tarifeli seferi ile 7 Gece
03, 10, 17, 24 Haziran & 01, 08 Temmuz & 09 Eylül 2013 Hareket
( Düsseldorf Gidiş – Düsseldorf Dönüş )
Flash Promosyon!!!


1. Gün ISTANBUL – DÜSSELDORF – AMSTERDAM
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla 12.30’da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Sun Express Havayollarının XQ 860 sefer sayılı uçuşu ile 15.40’da Düsseldorf’a uçuş. Yerel saat ile 18.00’de varış ve karşılanma. Özel otobüsümüz ile panoramik Amsterdam şehir turu için Amsterdam’a hareket. Turumuzda; Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı, tarihi tren istasyonu, Çiçek Market ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Serbest zaman ve dinlenme. Gece rehber eşliğinde çevreyi tanıma imkanı. Geceleme otelimizde.

2. Gün AMSTERDAM
Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan Volendam Balıkçılar Kasabası ve Marken Köyü turuna katılabilirler (50 Euro). Turumuzda; rehber eşliğinde Volendam’ın tarihi evlerini ve değişik mimarisini yakından görebilme imkanını bulacaksınız (ünlü Harin balığı ve sıcak elmalı pastayı mutlaka deneyiniz) veya Büyük Hollanda turuna katılabilirler (80 Euro). Turumuzda; mavi porselenleri ve festivalleri ile ünlü Delft şehri, Hollanda’nın ticaret merkezi olan Rotterdam Şehri ve gezisi, eski başkent Den Haag, minyatür maket Hollanda Madurodam, Mestag panorama, Kraliyet Sarayı ve Kuzey Denizi görülecek yerler arasındadır. Akşam arzu eden konuklarımız gece ekstra düzenlenecek olan, mum ışığında şarap ve peynir ikramı tekne turuna katılabilirler (45 Euro). Geceleme otelimizde.

3. Gün AMSTERDAM - BRÜKSEL
Sabah kahvaltısı ve özel otobüsümüz ile Brüksel’e hareket ve Brüksel şehir turu. Turumuzda; Çin Çay evleri, Japon Mimarisi, Heysel Stadyumu, Borsa Binası, Atomyum (Atomik Sembol), Kral Albert Sarayı, Büyük Katedral Meydanı ve Balık Pazarı görülecek yerler arasındadır. (Çikolata ve dantel alışveriş imkanı) Tur bitimi otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

4. Gün BRÜKSEL - PARIS
Sabah kahvaltısı ve özel otobüsümüz ile Paris’e hareket Güzergâh üzerinde ekstra olarak düzenlenecek olan Bruges turuna katılma imkânı (30 euro). Tur bitiminde Paris’e hareket. Varışın ardından şehir turu. Bu turumuzda Eiffel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Champs Elysees, Louvre Müzesi, Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon’un mezarı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele yerleşme ve geceleme otelinizde.

5. Gün PARIS
Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak organize edilebilecek olan Montmartre Ressamlar Tepesi ve Meydanı, tekne ile Sen Nehri gezisi ve Eiffel Kulesi turuna katılabilirler (70 Euro). Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Paris by night turu (20 euro) ve dünyaca ünlü Lido Show – Kabare Programına katılabilirler (125 Euro). Geceleme otelimizde.

6. Gün PARIS
Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak organize edilebilecek olan tam gün Euro Disney turuna katılabilir ve hoşça vakit geçirebilirler (90 Euro). Geceleme otelimizde.

7. Gün PARIS - LÜKSEMBURG
Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve Lüksemburg’a hareket. Şehir turumuzda Petrus vadisini, eski şehir merkezini ve dar sokaklarını, şehir katedralini, Dükler sarayını görme imkânına sahip olacaksınız. Tur sonrası otele yerleşme ve geceleme otelinizde.

8. Gün LÜKSEMBURG – KÖLN – DÜSSELDORF – ISTANBUL
Sabah kahvaltısı ve son hazırlıklar için serbest zaman ve Köln şehir turu için Köln e hareket. Gotik Katedrali, alışveriş caddeleri ve Rhein Nehri görülecek yerler arasındadır. Rehberinizin bildireceği saatte Düsseldorf Havalimanına transfer ve Sun Express Havayollarının XQ 861 sefer sayılı uçağı ile 18:50’de İstanbul’a uçuş ve 23.05’de Sabiha Gökçen Havalimanına varış. İç hat bağlantısı alan misafirlerimiz uçuşlarına müsait olan saatlerde devam edeceklerdir. Turumuzun sonu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder